kop3gjuli21
 
DeZandmerenLogo

Roergebakken spitskool met rijst.

roergebakken-spitskool

Bron :Verse oogst .nl

Rijst /4 personen /Hoofdgerecht /10-20 min

Spitskool is rijk aan Vitamine C en gemakkelijk te bereiden, daarom perfect voor een drukke doordeweekse dag!

Ingrediënten:

  • 4 personen

  • 1 spitskool

  • 2 teentjes knoflook

  • zonnebloemolie

  • 250 gram champignons

  • 80 gram rode uien

  • 800 gram gekookte rijst (plusminus 300 gram ongekookte)

  • 3 vleestomaten

Voorbereiding:

Maak alle groenten schoon, snijd de spitskool in dunne reepjes, hak de knoflook fijn, de ui in halve ringen, de tomaat in blokjes en de champignons in plakjes.

Koken:

Verwarm 4 eetlepels olie in een grote wok, roerbak eerst de kool al omscheppend op een hoog vuur gedurende 4 minuten.

Haal het uit de pan, roerbak dan de ui samen met de knoflook en champignons 3 minuten.

Voeg de tomatenblokjes toe en als dit op temperatuur is, voeg de spitskool weer toe.

Warm alles nog 2 minuten goed door op een hoog vuur.

Lekker met een beetje Ketjap.

Eet smakelijk !



Inloggen


Wachtwoord en/of gebruikersnaam vergeten?

Contact gegevens

wsv  De Zandmeren

Zandstraat 15 5331 PG Kerkdriel

 Havenmeester  06 50210098

Voorzitter : Frank Hagemans

Tel 06-54272534

voorzitter@wsvdezandmeren.nl

Secretaris : Mark Busman

Tel 06 22208114

siraterces.[antispam].@wsvdezandmeren.nl

Jachthaven

waterkrt

Route over de weg

Volg de borden :

De Zandmeren

Bezoekers Parkeren

op het grote parkeerterrein

aan de Zandstraat.

Leden Parkeren.

Op ons afgesloten

parkeerterrein.