Passanten Info.

Aanmelden.

De meldsteiger voor passanten vindt u vooraan aan de kopse kant van de A-steiger.

Havenmeester 06 - 50 21 00 98.

De havenmeester zal normaliter op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag  aanwezig zijn tussen 09.30 en 11.30 uur en tussen 18:00 - 20:00 uur.

Op de vrijdag en in de weekenden kunt u terecht in ons clubhuis waar ons barteam u gastvrij zal verwelkomen en u een ligplaats zal toewijzen.

De havenmeester zal u aangeven in welke box u kunt overnachten. Op de kop van de steigers vindt u borden met een verwijzing naar de boxen en elke box is vervolgens genummerd (gele nummerbordjes tegen de rand van de steiger). Mocht u geen direct contact krijgen op dit nummer wacht u dan op de kopsteiger tot de havenmeester bereikbaar is en u een box kan toewijzen. Je kunt hier ook de indeling van de haven opvragen.

Meldsteiger

De tarieven voor passanten zijn als volgt:

• Liggeld per nacht €1,35 per strekkende meter.
  • Walstroom gebruik €1,50 per nacht.
  • Toeristenbelasting 2020 per overnachting €1,45 per persoon.
  • Douche gebruik €0,50.
  • Gebruik van wasmachine en droger €5,00 per wasbeurt.

Omgeving

De haven ligt op zo’n kilometer afstand van het centrum van Kerkdriel, een gezellig dorp in de Bommelerwaard, het rivierengebied tussen Maas en Waal.

Het recreatiegebied de Zandmeren heeft een ruim zandstrand, zwemwater en veel speel- en wandelmogelijkheden.

In de buurt van de haven zijn meerdere restaurants met terras aan het water. Rondom de Zandmeren en aan de uiterwaarden van de Maas zijn vele zandstrandjes waar u voor anker kunt gaan om te picknicken of te zwemmen. U kunt daarbij genieten van het prachtige uitzicht over het rivierenlandschap.

Faciliteiten

• WSV de Zandmeren heeft een clubhuis met terras, waar u tijdens openingstijden wat kunt drinken en een kleine snack kunt eten.
  • De openingstijden van het clubhuis zijn vanaf 1 mei tot 1 oktober op vrijdag van 19.00u tot 22.00u, op zaterdag van 15.00u tot 21.00u en op zondag van 14.00u tot 19.00u.
  • Toilletten en douches. Toegangscode via de havenmeester. De douches werken op €0.50 munten.
  • Gratis leenfietsen voor leden en passanten.
  • WSV de Zandmeren heeft open zeilbootjes liggen waarmee kinderen kunnen leren zeilen, ook als de ouders geen boot hebben.
  • Op de aanlegsteigers kunt u gratis drinkwater tappen. In de passantenbrief die u krijgt uitgereikt bij aankomst staan de verdere spelregels vermeld.
  • Voor het legen van een chemisch toilet en chemisch afval zijn voorzieningen waarover u op de achterzijde van de passantenbrief meer informatie kunt vinden.
  • Gratis WiFi.
  • Was- en drooggelegenheid.
  • Speel- en zonneweide.
  • Honden zijn aangelijnd toegestaan.
  • In het clubhuis kunt u uw passantengeld per pin betalen.

Gratis kopje koffie of thee

Als het clubhuis open is (zie openingstijden clubhuis), bent u als passant bij aankomst van harte welkom voor een gratis kopje koffie of thee.