winterkop2
 
DeZandmerenLogo

Het Team :

img-20180406-wa0007

Voorzitter

Maarten Stout

 

Fred van Hezik Zaterdagbegeleiding
Geert van Wijngaarden Zaterdagbegeleiding
Cor Coset Schilderwerk
Piet Zwemstra Onderhoud
Dennis van Staveren Elektra
Maarten Henst Elektra
Arie van Staveren Elektra
Markus Kooijman Elektra
Dielie Mulders Schilder
Ton van Tiel Schilder
Frank Hanff Schilder
Michiel de Gooijert Zaterdag begeleiding Elektra
Herman Elfring Zaterdag begeleiding
Tom van Vonderen Elektra
Koert van de Griendt Zaterdag begeleiding
Henry van Gerven Schilder
John Schungel Zaterdag begeleiding - Bestuurslid

Werkplicht

 

Om de kosten van lidmaatschap voor onze vereniging laag te houden, is het noodzakelijk dat we zelf onze haven en clubhuis onderhouden. Hiervoor hebben we vele handen nodig. We hebben daarom in het Huishoudelijk reglement opgenomen dat ieder verenigingslid minimaal 10 uur per kalenderjaar werkzaamheden verricht voor de vereniging. Dit betekent dat leden, die niet actief zijn in commissies, jaarlijks 2 zaterdagen komen klussen in de haven.

De werkzaterdagen zijn gezellige dagen, die het verenigingsgevoel versterken. Ze zijn daarom voor nieuwe leden bij uitstek geschikt om de vereniging beter te leren kennen.

 

Uitzondering

Kunt u absoluut niet aan onderhoudswerkzaamheden deelnemen (bijvoorbeeld door fysieke beperkingen) geef dat dan zo snel mogelijk na het ontvangen van het onderhoudsschema door aan het bestuur. Dit kan per brief of per e-mail. Stuur hiervan een kopie naar de Onderhoudscommissie.

Laat dan gelijk weten wat u wél kan betekenen in de ondersteuning van de vereniging. Denk bijvoorbeeld aan deelname aan de cateringclub op de werkzaterdagen.

 

Planning

De onderhoudswerkzaamheden worden altijd op zaterdag uitgevoerd, in de periode van oktober tot en met april. Elke zaterdag worden er weer andere leden ingepland om te komen klussen. De Onderhoudscommissie maakt hiervoor jaarlijks een planning, De planning wordt per e-mail aan alle leden verstuurd en is te bekijken op de website.

Indeling onderhoudsdag

De onderhoudsdagen starten op zaterdag om 9.00 uur en worden afgesloten met een borrel om 15.30 uur. Zorg dat u minstens 15 minuten van tevoren aanwezig bent.

Registratie

Om misverstanden over aanwezigheid te voorkomen bent u zelf verantwoordelijk voor het tekenen van de presentielijst. Deze lijst is in het bezit van één van de aanwezige commissieleden en kan tijdens de koffiepauze geparafeerd worden.

Aangepaste werkzaamheden

Voor die leden die echt geen onderhoudswerkzaamheden kunnen verrichten - bijvoorbeeld om gezondheidsredenen - doen vervangende klussen. Zij kunnen bijvoorbeeld de catering verzorgen van de werkploegen en lichte clubhuis werkzaamheden verrichten. Ook hiervoor is een Planning.

Verhinderd?

Het is belangrijk dat iedereen op de geplande datum aanwezig is en niet (zonder overleg) een week eerder of later komt.

Als u verhinderd bent, bent u verplicht om zelf te zorgen voor vervanging. Dit kan bijvoorbeeld door een zaterdag te ruilen met een ander lid. Informeer dan wel de Onderhoudscommissie en doe dit minimaal 1 week van tevoren.

Zaterdags altijd verhinderd?

Als u nooit op zaterdag kunt komen, spreek dan zelf een alternatieve activiteit af met de havencommissaris op een ander tijdstip.

Ziekmelding

Mocht u onverhoopt op de geplande dag ziek zijn, meld dit dat dan tijdig bij de Onderhoudscommissie. In ieder geval vóór zaterdag 9.00 uur.

Neem binnen 2 weken contact op met de Onderhoudscommissie voor het plannen van een nieuwe datum of Wij vertrouwen erop dat je binnen 2 weken een nieuwe afspraak plant met de Onderhoudscommissie om je werkdag in te halen.

Sancties

De Onderhoudscommissie informeert het bestuur meteen over leden die zonder bericht niet verschijnen op de geplande data. Het bestuur kan dan besluiten tot

  1. het opleggen van een boete van €250 bij het niet voldoen van de werkplicht,
  2. het schorsen van het betreffende lid,
  3. het beëindigen van het lidmaatschap van het betreffende lid.

 

 

 

Inloggen


Wachtwoord en/of gebruikersnaam vergeten?

banner

Contact gegevens

wsv  De Zandmeren

Zandstraat 15 5331 PG Kerkdriel

 Havenmeester  06 50210098

Voorzitter : Frank Hagemans

Tel 06-54272534

voorzitter@wsvdezandmeren.nl

Secretaris : Mark Busman

Tel 06 22208114

secretaris@wsvdezandmeren.nl

Jachthaven

zandmerenmap 2

Route over de weg

Volg de borden :

De Zandmeren

Bezoekers Parkeren

op het grote parkeerterrein

aan de Zandstraat.

Leden Parkeren.

Op ons afgesloten

parkeerterrein.