Spontane gezelligheid op de haven!

Geplaatst op 10-09-2021  -  Categorie: HomePage  -  Auteur: Cindy

Spontane gezelligheid!

Helaas hebben er dit seizoen vanwege Covid nog weinig geplande activiteiten plaatsgevonden. Maar dankzij de inzet van verschillende enthousiastelingen zijn er leuke spontane initiatieven genomen om de aanwezige watersporters toch op een veilige manier gezelligheid te bieden! Zo hadden we de kibbeling proeverij en zat het clubhuis vol om "onze Max" de mooiste zege tot nu toe te zien behalen en na afloop een lekkere pasta te eten. Zo ook dinsdagavond 7 september; het clubhuis zat gezellig vol om het Nederlands elftal onder leiding van Louis te zien winnen!

Nu kan je wellicht denken "goh, had ik dat geweten dan was ik ook gekomen".. daarom wel belangrijk om te vermelden dat het echt spontane initiatieven zijn en afhankelijk is van de hoeveelheid aanwezige (aspriant)leden en passanten en niet te vergeten ook of er iemand op de haven is die de bar kan en mag draaien. Dus het is lastig om het vooraf kenbaar te maken op de site.

Super leuk dat er zoveel spontane acties zijn om het verenigingsgevoel ook in deze tijd te stimuleren!

Chapeau allemaal!

voetbalkijkenvoetbal-kijken-kopie