Onderhoud Bericht

Geplaatst op 04-12-2020  -  Categorie: Onderhoud

Bericht van de Onderhouds Commissie.

We hebben ondertussen een paar zaterdagen kunnen werken en verschillende zaken af kunnen strepen van de werklijst. Maarten Stout (met af en toe ondersteuning van enkele leden) heeft ondertussen door-de-week een start kunnen maken met de bouw van onze nieuwe steigers. Hij heeft meerdere buizen/pijpen voor de nieuwe steigers dichtgelast.

Deze pijpen/buizen moeten worden schoongemaakt om ze uiteindelijk te kunnen conserveren met een nieuw verfsysteem.

Mbt de voortgang en doorloopsnelheid van het steigerbouw-project zou het eigenlijk best goed uitkomen als er liefhebbers zijn om op een door-de-weekse dag te kunnen komen werken (ipv op zaterdag). Het idee is, in samenwerking met Maarten en/of Cor, om met een 2-tal leden extra aan de betreffende pijpen/buizen te werken en ze voor te bereiden om verder door te bouwen aan een nieuw steigerdeel.

De activiteiten zullen voornamelijk bestaan uit schoon-borstelen van de buizen en de door-op-vervolgende schilderwerkzaamheden.

Er is ondertussen ook een systeem gemaakt dat de buizen in de tent gereden kunnen worden zodat men droog kan werken. Wetende dat er leden zijn die door-de-week geen "arbeidsvoorwaardelijke verplichtingen" meer hebben, kan het misschien een idee zijn om hun werkzaterdag te verschuiven naar een door-de-weekse dag.
Laat maar even weten of en 'wie' hier iets in willen/kunnen betekenen. Dan gaan wij kijken en plannen (en uiteindelijk de zaterdag planning aangepasten).

Wij hopen dat er mogelijkheden ontstaan om met elkaar ook door-de-week te kunnen ondersteunen, wat zeer zeker ten gunste zal komen van de doorloopsnelheid van de steigerbouw.
Alvast dank en vriendelijke groet, mede namens de onderhoudscommissie

Koert van de Griendt