kop3gjuli21
 
DeZandmerenLogo

Nieuwe Website

Geplaatst op 11-03-2021  -  Categorie: Communicatie

Beste leden en aspirant leden,

Nogmaals van harte welkom op de nieuwe website!

Maar waarom een nieuwe website?

Gelukkig hebben Jacques, Fabian en ik het afgelopen jaar versterking gekregen van Rein Mutsaars en Wilma Stip. Tijdens onze overlegmomenten rees bij ons de vraag hoe wij de leden goed konden voorzien van actuele informatie. Het viel ons op dat de oude website een statisch geheel was, waar weinig tot niets te beleven viel en dus ook niet erg uitnodigend voor een bezoekje. De meeste bezoekjes hadden te maken met de webcams. Tevens vonden wij het allen erg jammer dat nieuws en foto’s vaak tegen de tijd dat de Zandkorrel 1x in de 8 weken uitkomt, al achterhaald en niet meer actueel zijn.

De grote vraag was, hoe kunnen we dat anders gaan doen?

Daarop kregen we de vraag van het bestuur om eens te gaan kijken of een app is iets voor de haven zou kunnen zijn. De cappie-app is ook een onderdeel van Ecaptain. Daarmee zouden de leden op een app de nieuwe berichten en informatie kunnen zien. Wij hebben dit als communicatiecommissie beoordeelt en kwamen al snel tot de conclusie dat het duur was en niet zoveel meer te bieden had dan een goede actuele website. Daarom zijn we een idee gaan uitwerken voor een actuele nieuwe website. Wij hebben ons idee voorgelegd aan het bestuur en dit is het resultaat! In plaats van de Zandkorrel, maken wij een nieuwe website met daarop actuele nieuwsberichten en nog meer leuke content. Het mooie is dan ook dat alles zo snel terug te vinden is. Heb je een leuk artikel gelezen over bijvoorbeeld winterklaar maken van de boot, of een recept of een vaarroute, dan kan je dit nu makkelijk terugvinden op de site en hoef je niet meer alle oude Zandkorrels door om het te zoeken. Ook het nieuws van het bestuur komt op deze site te staan. Maar ook informatie vanuit de andere commissies, wij hopen dat ook zij regelmatig met nieuws komen. Stel je hebt als lid of aspirant lid zelf een leuk stukje geschreven over je vakantie of iets anders dan kan dat ook, net als leuke foto’s, allemaal veel sneller geplaatst worden en is het lekker actueel. Ook denken we er over om een rubriek te maken voor het aanbieden van je watersportspulletjes die je niet meer gebruikt, maar waar iemand anders heel bij mee kan zijn.

Uiteraard staat de privacy gevoelige informatie achter het inlog gedeelte en is niet volledig te lezen als je niet bent ingelogd.

Maar ook voor de passanten willen wij onze website nog aantrekkelijker maken, dus ook voor hen veel informatie. Zo kan het ook nog interessanter worden voor de lokale horeca en winkeliers om zichtbaar te worden op onze site, want ook daar hebben we leuke plannen voor!

De nieuwe website is vooral te danken aan de tomeloze inzet van Rein Mutsaars, die de uitdaging is aangegaan om er iets moois van te maken! Ontzettend bedankt Rein! Uiteraard zullen wij de komende tijd nog wat dienen te “finetunen” en zullen er zo nodig nog wat aanpassingen komen. Mochten er nog aspirant- of leden zijn die het ook leuk vinden om mee te werken aan leuke berichten op de website laat het ons dan even weten, want alle hulp is welkom! redactie@wsvdezandmeren.nl
Inloggen


Wachtwoord en/of gebruikersnaam vergeten?

Contact gegevens

wsv  De Zandmeren

Zandstraat 15 5331 PG Kerkdriel

 Havenmeester  06 50210098

Voorzitter : Frank Hagemans

Tel 06-54272534

voorzitter@wsvdezandmeren.nl

Secretaris : Mark Busman

Tel 06 22208114

siraterces.[antispam].@wsvdezandmeren.nl

Jachthaven

zandmerenmap 2

Route over de weg

Volg de borden :

De Zandmeren

Bezoekers Parkeren

op het grote parkeerterrein

aan de Zandstraat.

Leden Parkeren.

Op ons afgesloten

parkeerterrein.