maatregelen haven ivm corona

Geplaatst op 29-03-2020

Beste Leden en aspirant leden van WSV de Zandmeren,

Wat leven we nu in een vreemde tijd, het voorjaar begint steeds meer vorm te krijgen en we zijn verplicht om zo veel mogelijk binnen te blijven. Dit om de uitbraak van het Corona virus te beteugelen. Het verenigingsleven van onze club is hierdoor ongeveer stil komen te liggen.

Vanuit de overheid en de veiligheidsregio zijn ons diverse maatregelen opgelegd welke middels een melding op het haven terrein zichtbaar gemaakt zijn. Om u niet te verrassen bij aankomst op de haven volgen hier de maatregelen:

-          ER MOGEN TOTAAL MAXIMAAL 15 PERSONEN OP HET HAVENCOMPLEX AANWEZIG ZIJN.

-          MEN MAG ZICH OP HET HAVENTERREIN NIET IN GROEPEN BEVINDEN GROTER DAN 3 PERSONEN.

MEN MAG HET TERREIN DUS OOK NIET BETREDEN, INDIEN ZIJ MET MEER DAN 3 PERSONEN ZIJN.

-          IEDEREEN DIENT MINIMAAL 1,5 METER AFSTAND VAN ELKAAR TE HOUDEN.

-          DE SANITAIRE VOORZIENINGEN OP HET HAVENCOMPLEX MOGEN NIET GEBRUIKT WORDEN.

-          DE VOORZIENINGEN OP HET HAVENCOMPLEX ZIJN EN BLIJVEN GESLOTEN.

Mochten de regels door de leden van de WSV niet worden nageleefd, dan zal handhaving zijn gericht op het individu in plaats van op de WSV.

Mede door deze maatregelen zijn we genoodzaakt de opening van het seizoen af te lassen en zal het clubhuis na 5 april door de week en in het weekend gesloten zijn.

Zodra we meer weten of de overige evenementen doorgang kunnen vinden zullen we u dat zo spoedig mogelijk laten weten.

Blijf gezond en zoveel mogelijk binnen,

Namens het bestuur,

Frank Hagemans