Helaas nog geen camerabeelden.

Geplaatst op 11-02-2021  -  Categorie: HomePage

Helaas ontbreken de camara beelden nog, dit is voorlopig niet mogelijk omdat de nieuwe camera's meer dataverkeer vragen. De vereniging heeft meer dan een jaar geleden aangegeven dat men gebruik wil maken van het nieuw aan gelegde glasvezelnetwerk. De bekabeling is reeds tot aan de buitengevel van het clubhuis aangelegd. Op onze vraag bij de netwerkbeheerder wanneer het glasvezelnetwerk afgemonteerd gaat worden in de meterkast, kregen we te horen dat de netwerkbeheerder in onmin met de gemeente Maasdriel beland is en dat de werkzaamheden voorlopig tot nader order stilliggen. Dit betekend voor de vereniging dat we voorlopig geen gebruik kunnen maken van het veel snellere glasvezelnetwerk.

Hierdoor kunnen de camerabeelden voorlopig niet op de site zichtbaar zijn. We zijn op dit moment aan het onderzoeken of we dit toch op een of andere manier tijdelijk op een eenvoudige manier mogelijk kunnen maken.