Havendienst 2021.

Geplaatst op 28-03-2021  -  Categorie: Bestuur  -  Auteur: Frank Hagemans, voorzitter

Beste leden en aspirant leden van WSV de Zandmeren,

Zoals afgelopen seizoen zal de openstelling van het clubhuis en beheer van de haven, mits de corona maatregelen het toelaten, tijdens de 13 weken hoogseizoen van 2021, wegens groot succes, weer ingevuld gaan worden door vrijwilligers.

Om de openstelling van 2021 goed te organiseren en de druk niet op een te kleine groep te laten rusten wil ik graag inventariseren wie een of meerdere weken vrijwillige havenmeester dienst wil draaien tijdens het hoogseizoen.

Kunt U geen week vrijmaken om deze dienst in te vullen maar vindt U het wel leuk om in het voor of na seizoen een weekend deze dienst te vervullen dan kunt U zich hiervoor natuurlijk ook aanmelden.

Hoe meer vrijwilligers we hebben des te vaker kan ons clubhuis open zijn het komende seizoen.

Zou u mij vóór 12 april 2021 een mailtje kunnen sturen of u één of meerdere nog nader te bepalen weken zou willen invullen.

Hierna zullen alle gegadigden benaderd worden om de definitieve planning op te maken en een instructie te krijgen hoe e.e.a. uit te voeren.

Het bestuur is u zeer erkentelijk als u zich opgeeft.

Met vriendelijke groet,

Frank Hagemans