Boot verkocht.

Geplaatst op 06-04-2021  -  Categorie: HomePage  -  Auteur: Olaf en Gerda

Sommigen in de vereniging wisten het al en misschien was het ook al opgevallen. Verleden week zondag 28 maart 2021 hebben wij de verkoop van onze boot definitief afgerond. De Triton is op die dag overgedragen aan de nieuwe eigenaar en overgevaren naar een andere plek.

triton28mrt21

Wij hebben met de boot sinds 2007 in box 48 in de haven van onze fijne vereniging gelegen. Met deze boot hebben we in totaal 23 jaar gevaren en hebben er dan ook hele mooie herinneringen aan. Het was een leuke boot ik heb geprobeerd hem altijd goed te onderhouden.
Dat vind ik eigenlijk ook wel een must in zo'n haven, want verwaarloosde boten halen het aangezicht echt omlaag.
Wij waren niet heel veel op de boot en op de vereniging, maar als we er waren voelden we ons altijd heel welkom.

Daarnaast heb ik altijd met veel plezier de 'verplichte' werkdagen gedaan. Fijn werken en tegelijkertijd lekker kletsen en wat bijdragen aan de vereniging. Ik ben voornemens deze werkdagen, ondanks dat ik geen boot meer heb, te blijven doen.

De onderhoudscommissie mag mij dus gewoon blijven indelen. Wij blijven ook lid van de vereniging als donateur of als niet varend lid. We plannen niets, maar mogelijk komt er in de toekomst nog een andere boot.

Wij wensen een ieder het komende seizoen weer heel veel vaarplezier toe en natuurlijk tot ziens!

Groeten van Olaf en Gerda.