kopzomer3

Beste medewatersporters,

Geplaatst op 03-04-2021  -  Categorie: HomePage  -  Auteur: Wilma

gesnoeidHier weer eens een berichtje van jullie fotografe, vanuit de communicatiecommissie. Afgelopen woensdag met het geweldige zomerse weer, zijn Nico en ik naar de haven geweest. Zoals jullie weten is er met een boot toch altijd genoeg te doen. Ondanks de Corona, was er in de haven alweer het nodige gedaan.

Afgelopen weekend zijn de bomen weer gesnoeid en ook het water is weer aangesloten.

terras

Het terras aan de buitenkant is onderhanden genomen, mede met hulp van jeugd vanuit de vereniging en dat is mooi, want ‘de jeugd is de toekomst’, zoals men dat zo mooi zegt. Het terras ligt er weer netjes recht bij.

De 4e hoofdsteiger is ook al bijna klaar. Er is nog wat materiaal, dus misschien dat Maarten een begin maakt aan de 5e hoofdsteiger, maar dan is er de zomerstop. Wat betreft de werkzaamheden gaan we in het najaar weer verder. Met het schilderwerk van de steigers, is Maarten geholpen met een clubje leden en dat is fijn. Want alles bij elkaar is het toch een gigantische klus.

adviesNaarmate de dag vorderde zag je steeds meer mensen naar de haven komen. Er werd advies gevraagd, weer eens gezellig een babbeltje gemaakt en zo hier en daar weer eens aan de boot geklust.

Je ziet steeds meer de lente om je heen en je merkt dat het begint ‘te kriebelen’, dat iedereen weer zin krijgt om op pad te gaan.

De spelletjes liggen er nu nog ‘verloren’ bij. Wat hebben we allemaal behoefte om elkaar weer te ontmoeten. Op het terras, in het clubhuis, tijdens de activiteiten.

Ook wij zijn nieuw binnen de vereniging. Met uitzondering van Rein, heb ik zelfs de andere leden van de communicatiecommissie nog niet in het echt kunnen ontmoeten, alleen via ‘Teams’ met vergaderingen. Het is toch een rare gewaarwording zo.

Ik besef heel goed dat wij in een positie zitten dat wij straks ‘gewoon’ op vakantie kunnen, omdat we een boot hebben. Hopelijk keert het tij, om maar met watersporttermen te spreken, zodat iedereen weer vakantie kan gaan vieren.

Met een vriendelijk groet, Wilma Stip.