Berichtje van de communicatie commissie

Geplaatst op 10-09-2021  -  Categorie: Communicatie  -  Auteur: Cindy

Hier ook een berichtje van de communicatie commissie!

Wij zijn er ontzettend blij mee dat steeds meer ( aspirant)leden de digitale weg weten te vinden naar de nieuwe website!  Leuk om positieve reacties te krijgen en nog leuker om te zien dat er korte stukjes en foto's zijn aangeleverd op ons email adres redactie@wsvdezandmeren.nl. Want de website is voor en door de leden!

Dus heb je iets leuks te melden of een goed idee, laat het ons weten. Leuk geschreven stukjes of bijvoorbeeld een lekker recept zijn altijd welkom. Maar ook tips en tricks voor onze leden zijn altijd welkom. Heb je een leuke tocht gemaakt deel je ervaring! Ook foto's kan je ons mailen, liefst altijd voorzien van een stukje tekst en bij voorkeur via de email versturen.

Ook hopen we jullie met regelmaat leuke en nuttige informatie te kunnen brengen vanuit de diverse commissies, zodat de website nog meer gaat leven.

Mooi om te melden dat onze commissie versterkt gaat worden door Wilgert v.d. Graaf! Hij zal zich net als Rein ook met het website beheer gaan bezighouden. Vindt jij het leuk om ook actief te zijn binnen een commissie neem dan contact op met de voorzitters van de commissie, de gegevens vindt je op deze website onder het kopje vereniging. Want ook hier is het motto hoe meer zielen hoe meer vreugd en vele handen maken licht werk!

De vereniging kan alle hulp gebruiken!

Ook is de vereniging nog heel erg dringend op zoek naar iemand die het contact met de sponsoren en adverteerders weer nieuw leven wil inblazen, dan kunnen we ook hier meer moois mee gaan doen,op de website en de bedrijvengids. Je kunt in overleg hier ook een nieuwe koers voor uit gaan zetten zodat het voor de ondernemers nog leuker gaat worden om sponsor te worden. Zie het als een leuke uitdaging om er iets moois van te maken, de inkomsten kan de haven goed gebruiken!

Wist je dat als je de website hebt geopend op je computer of laptop je deze ook kunt opslaan bij je favorieten? Dat doe je door in de browserbalk ( het zoekbalkje) op het sterretje te klikken, je kunt er dan altijd makkelijk naar toe en soms kan je zelfs aangeven dat je inloggegevens automatisch worden opgeslagen.

Willen de partners van de leden ook de Zandflits ontvangen? Dan kan je je aanmelden als partnerlid en komt je email adres ook op de ledenlijst en ontvang je ook de Zandflits!

Groetjes van de communicatie commissie!

secretaris@wsvdezandmeren.nl