winterkop2
 
DeZandmerenLogo

Gratis Apps:

knrmKNRM Helpt app 

KNRM Helpt is de officiële app van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM). De KNRM Helpt-app bevat onder andere actuele weersinformatie, vaarkaarten, knooppunten, bunkerstations, duikstekken, informatie over marifoonkanalen en een logboek. En de watersporter die in nood is of assistentie nodig heeft roept met één druk op de knop direct hulp in. Ook is de app een hulpmiddel bij de reisvoorbereiding en biedt de mogelijk een vaarplan in te voeren.

waterplant

Waterplantmelder app

De Waterplantmelder app geeft waterrecreanten de mogelijkheid melding te maken van waterplantoverlast in hun vaargebied. De app en website bevatten een kaart waarop de locaties met meldingen duidelijk te zien zijn. Vaarweggebruikers wordt gevraagd een foto aan de melding toe te voegen, zodat de exacte gps-locatie van de overlastgevende planten bekend en geregistreerd wordt. 

rws

Vaarmelder app

De Vaarmelder-app is ontwikkeld door Rijskwaterstaat en biedt vaarweggebruikers de mogelijkheid om juiste en betrouwbare informatie naar de vaarwegbeheerder te sturen. Gebruikers kunnen melding maken van onveilige situaties en gebreken langs de vaarweg door te kiezen uit diverse geselecteerde onderwerpen. Met de meldingen zullen andere vaarweggebruikers sneller worden geïnformeerd en wordt inzicht verkregen in de veiligheidsbeleving van alle verkeersdeelnemers. 

riverguide

Riverguide Recreant

Riverguide is een handige app die onderweg inzicht in de route geeft, inclusief informatie over bruggen en brugopeningen en automatische voormeldingen. Tijdens de reis geeft RiverGuide relevante informatie van wat je onderweg tegen gaat komen of moet weten. Variërend van detailinformatie van bruggen of sluizen, doorvaarthoogten, bedieningstijden, marifoonkanaal of telefoonnummer. 

Nog meer apps:

  • Waterkaarten van ANWB (Android & iOS) ...

  • Marine Imray Kaarten (iOS) ...

  • Navionics. ...

  • VAAR (Android & iOS) ...

  • WindFinder (Android & iOS) ...

  • Windguru (Android) ...

  • Wisuki (Android & iOS) ...

  • Knots Guide Free (Android & iOS)

 

Watersport app voor Friesland

Watersport is de app voor de Watersporter in Fryslân! De app informeert watersporters o.a. over de vaarwegen, snelvaargebieden, trailerhellingen, brugtijden, actuele scheepvaartinformatie en nog veel meer. Nieuw zijn de adviezen voor het varen over drukke vaarwegknooppunten, de melding wanneer er grote vrachtschepen passeren en de navigatiefunctie.Inloggen


Wachtwoord en/of gebruikersnaam vergeten?

Contact gegevens

wsv  De Zandmeren

Zandstraat 15 5331 PG Kerkdriel

 Havenmeester  06 50210098

Voorzitter : Frank Hagemans

Tel 06-54272534

voorzitter@wsvdezandmeren.nl

Secretaris : Mark Busman

Tel 06 22208114

siraterces.[antispam].@wsvdezandmeren.nl

Jachthaven

zandmerenmap 2

Route over de weg

Volg de borden :

De Zandmeren

Bezoekers Parkeren

op het grote parkeerterrein

aan de Zandstraat.

Leden Parkeren.

Op ons afgesloten

parkeerterrein.