Tarieven en melden

De tarieven voor passanten zijn als volgt:

• Liggeld per nacht €1,35 per strekkende meter.
  • Walstroom gebruik €1,50 per nacht.
  • Toeristenbelasting per overnachting €1,40 per persoon.
  • Douche gebruik €0,50.
  • Gebruik van wasmachine en droger €5,00 per wasbeurt.

Aanmelden

De meldsteiger voor passanten vindt u vooraan aan de kopse kant van de A-steiger (bij het gietijzeren poortje met daarop 'WSV De Zandmeren'). Zie de foto onderaan deze pagina.

U kunt u aanmelden bij onze havenmeester die in het clubhuis te vinden is of bereikbaar is via 06 - 50 21 00 98. De havenmeester zal u aangeven in welke box u kunt overnachten. Op de kop van de steigers vindt u borden met een verwijzing naar de boxen en elke box is vervolgens genummerd (gele nummerbordjes tegen de rand van de steiger). Mocht u geen direct contact krijgen op dit nummer wacht u dan op de kopsteiger tot de havenmeester bereikbaar is en u een box kan toewijzen.

Gratis kopje koffie of thee

Als het clubhuis open is, bent u als passant bij aankomst van harte welkom voor een gratis kopje koffie of thee. Denk aan de openingstijden van het clubhuis: vrijdag-, zaterdag- en zondagmiddag. Door de week is er geen permanente bezetting.

Meldsteiger