kop3gjuli21

Uitwisseling van groepen


Wij vinden het heel leuk als u met een groep boten van uw watersportvereniging in onze jachthaven komt overnachten. Ondanks dat we een kleine haven hebben met een beperkt aantal ligplaatsen doen we er alles aan om het mogelijk te maken dat u met een groep komt overnachten.

Als u minstens een maand van tevoren contact opneemt met onze havenmeester, dan kijken wij of er voldoende plek is in onze haven voor uw boten. Geeft u dan de volgende gegevens door:

  • naam en contactgegevens contactpersoon van uw vereniging;
  • het aantal boten dat we van uw vereniging kunnen verwachten;
  • alle lengte- en breedtematen van de boten die komen;
  • alle namen van de boten die komen;

Na ontvangst van alle benodigde informatie en nadat we hebben vastgesteld dat we voldoende plaatsen ter beschikking hebben zullen wij u een gebruikersovereenkomst toesturen met daarin de afspraken om e.e.a. goed te laten verlopen. Mochten we niet voldoende plaatsen ter beschikking hebben dan stellen we u zo snel mogelijk daarvan op de hoogte.


Onze activiteiten

Wij organiseren regelmatig activiteiten waaraan ook niet-leden kunnen deelnemen. Onze zeilwedstrijden zijn voor iedereen toegankelijk en rond de langste dag (21 juni) hebben we bijvoorbeeld een weekend met zeilwedstrijden met op zaterdagavond een barbecue en een feestactiviteit.

Meer informatie hierover vindt u onder de link 'Rondje Zandmeren' in de activiteitenlijst. Of informeer bij onze zeilcommissie via neliez.[antispam].@wsvdezandmeren.nl.

 

Contact gegevens

wsv  De Zandmeren

Zandstraat 15 5331 PG Kerkdriel

 Havenmeester  06 50210098

Voorzitter : Frank Hagemans

Tel 06-54272534

voorzitter@wsvdezandmeren.nl

Secretaris : Mark Busman

Tel 06 22208114

siraterces.[antispam].@wsvdezandmeren.nl

Jachthaven

waterkrt

Route over de weg

Volg de borden :

De Zandmeren

Bezoekers Parkeren

op het grote parkeerterrein

aan de Zandstraat.

Leden Parkeren.

Op ons afgesloten

parkeerterrein.