Faciliteiten en omgeving

De Jachthaven van WSV de Zandmeren ligt in het recreatiegebied 'De Zandmeren' in Kerkdriel en is goed bereikbaar via de Maas. Onze haven heeft 145 vaste ligplaatsen voor boten tot ongeveer 13 meter.

Omgeving

De haven ligt op zo’n kilometer afstand van het centrum van Kerkdriel, een gezellig dorp in de Bommelerwaard, het rivierengebied tussen Maas en Waal.

Het recreatiegebied de Zandmeren heeft een ruim zandstrand, zwemwater en veel speel- en wandelmogelijkheden.

In de buurt van de haven zijn meerdere restaurants met terras aan het water. Rondom de Zandmeren en aan de uiterwaarden van de Maas zijn vele zandstrandjes waar u voor anker kunt gaan om te picknicken of te zwemmen. U kunt daarbij genieten van het prachtige uitzicht over het rivierenlandschap.

Wilt u meer weten over wat er zoal te doen is in de omgeving van Kerkdriel, kijk dan eens op www.mooimaasdriel.nl of in de online Bommelerwaardgids.

Faciliteiten

• WSV de Zandmeren heeft een clubhuis met terras, waar u tijdens openingstijden wat kunt drinken en een kleine snack kunt eten.
  • De openingstijden van het clubhuis zijn vanaf 1 mei tot 1 oktober op vrijdag van 19.00u tot 22.00u, op zaterdag van 15.00u tot 21.00u en op zondag van 14.00u tot 19.00u.
  • Toilletten en douches. Toegangscode via de havenmeester. De douches werken op €0.50 munten.
  • Gratis leenfietsen voor leden en passanten.
  • WSV de Zandmeren heeft open zeilbootjes liggen waarmee kinderen kunnen leren zeilen, ook als de ouders geen boot hebben.
  • Op de aanlegsteigers kunt u gratis drinkwater tappen. In de passantenbrief die u krijgt uitgereikt bij aankomst staan de verdere spelregels vermeld.
  • Voor het legen van een chemisch toilet en chemisch afval zijn voorzieningen waarover u op de achterzijde van de passantenbrief meer informatie kunt vinden.
  • Gratis WiFi.
  • Was- en drooggelegenheid.
  • Speel- en zonneweide.
  • Honden zijn aangelijnd toegestaan.
  • Het is nog niet mogelijk om met PIN te betalen.