Wat kost het lidmaatschap?

De kosten van het lidmaatschap zijn afhankelijk van een aantal componenten die we hieronder kort omschrijven en waarvoor we verwijzen naar een tarieven overzicht, waarin u voor uw specifieke situatie een totaal beeld heeft van de kosten. De kosten betreffen steeds het kalenderjaar van 1 januari tot 31 december.

Wat kost het lidmaatschap?

Als (aspirant) lid betaalt u contributie voor WSV De Zandmeren. Hierbij is het lidmaatschap van de Watersportbond inbegrepen.

Wat kost een ligplaats

Wilt u uw boot of boten in onze jachthaven leggen, dan betaalt u behalve contributie ook liggeld. De hoogte van het liggeld is afhankelijk van de grootte van uw boot en wordt berekend per m2.

Toeristenbelasting

Als u geen inwoner bent van de gemeente Maasdriel betaalt u als huurder van een ligplaats per jaar toeristenbelasting.

Entreeprijs

Indien u als aspirant-lid toetreedt tot onze vereniging betaalt u eenmalig entreegeld.

Sleutelborg

Om uw en onze bezittingen te beschermen tegen diefstal en vernieling hebben wij een hekwerk aangebracht rondom ons verenigings- en parkeerterrein. U hebt een sleutel nodig om deze te openen. Voor deze sleutel betaalt u eenmalig een borgsom. Dit bedrag krijgt u weer terug bij inlevering van de sleutel.

Stallen

Indien u bij ons een ligplaats heeft, kunt u uw trailerbare boot van oktober tot april op onze afgesloten parkeerplaats stallen. Overleg dit vooraf met onze havencommissarissen; Piet Zwemstra en Wim Renes. In de reglementen vindt u daarvoor de voorwaarden beschreven.

Betalingswijze

Wij versturen de facturen elk jaar in januari, deze is inclusief €10,00 bijdrage aan administratiekosten. U heeft dan 2 maanden de tijd om het bedrag naar ons over te maken. Maar... als u binnen 15 dagen betaald, wordt u beloond met 25 consumptiemunten.

Gebruik walstroom

Elke ligplaats houder heeft in principe een walstroomaansluiting ter beschikking. De kosten van het elektra verbruik worden jaarlijks gefactureerd op basis van verbruik, gemeten door de voor uw bestemde verbruiksmeter.

Tarievenoverzicht 2017

• Contributie WSV de Zandmeren €108,90.
  • Contributie watersportverbond €19,80.
  • Liggeld €16/m2.
  • Entreegeld eenmalig €150,00.
  • Toeristenbelasting €44,75 per ligplaats.
  • Electra €0,27/KwH.
  • Winterstalling jollen op jollensteiger €50,00 per jaar.
  • Donateur €150,00.

Tarieven kunnen jaarlijks door de Algemene Leden Vergadering (ALV) aangepast worden. Voor type fouten in de tarieven op de website kan de vereniging niet gehouden worden. Na acceptatie als aspirant-lid worden de definitieve kosten volgens de dan geldende tarieven berekend.